Zašto zubar u Hrvatskoj?

  • Tisuće zadovoljnih pacijenata iz čitave Europe
  • Naše klinike prate najmodernije stomatološke trendove
  • Klinike opremljene najmodernijom stomatološkom opremom

Zatražite besplatnu ponudu


Svjedočanstva naših pacijentata

Ciao divnim curama i odličnim dečkima! Zubi koji ste mi napravili su odlični i sve više ih osjećam kao svoje prirodne. Stalno pričam o vama svojim prijateljima i poznanicima i mislim da će vas neki od njih i doći posjetiti jer ste, po meni, stvarno sposobni i profesionalni.
Volio bih da vam moja djeca barem malo nalikuju, ali su, kao i većina drugih mladi, lijeni i neambiciozni.
Poseban pozdrav svakome od vas.

Antonio, Salerno (Italija)

Topli pozdrav cijeloj ekipi. Svi ste bili ljubazni i srdačni, pomogli ste mi i smirili me jer sam bio malo zabrinut. Osjećao sam se jako lijepo. Hvala i …do viđenja. Srdačni pozdravi,…

Demetrio, Roma (Italija)

Tek danas smo uspjeli pročitati poštu i ugodno su nas iznenadile vaše lijepe želje koje vam i uzvraćamo. Iako smo se vratili u Italiju prije par mjeseci, i dalje vas se rado sjetimo i sretni smo što smo vas upoznali. Vi ste osobe koje krase sposobnost, ozbiljnost, korektnost i simpatičnost. Sretni smo što smo surađivali s vama i veselimo se povratku u Hrvatsku ne samo zbog zdravstvenih razloga već i zbog ponovnog susreta. Još jednom veliki pozdrav i najbolje želje za novu godinu koja neka vam donese sve najbolje. Nadamo se da neće biti vremenskih nepogoda i da ćemo se uskoro vratiti.

Franco e Norma, Nettuno (Italija)

Vezano za naš nedavni susret i početak zahvata moram vam uputiti komplimente na račun vaše profesionalnosti i organizacije koju ste pokazali. Srdačni pozdravi.

Gianni, Cento (Italija)

Željeli bismo vam samo zahvaliti na dočeku, smještaju i svemu onome što ste učinili za nas. Osjećali smo se kao kod kuće i u svakoj situaciji ste znali kako nam ugoditi. Hvala! Hvala još jednom cjelokupnom osoblju za izvanredni rad i srdačnost. Pozdrav svima!

Giovanna e Antonino, Udine (Italija)

Zadovoljna sam napravljenim radom. Cjelokupno osoblje je bilo srdačno, stručno, raspoloživo; cijena odlična, kao i sav način rada, doček, smještaj…sigurno za preporučiti.

Stefania, Livorno (Italija)

Prigodom blagdana želim vam čestit Božić i sretnu Novu godinu. Zahvaljujem na vašoj ljubaznosti , gostoprimstvu i srdačnosti koju ste nam pružili…do skorog viđenja!

Gaetano, Castelfiorentino (Italija)

Ciao svima. Još jednom vam hvala što ste mi omogućili da opet jedem i smijem se, ali prije svega, jedem. Javit ću vam čim prije kad ću doći sa svojom suprugom. Ima još osoba koje bi nam se zbog problema sa zubima željele pridružiti u dolasku. Javit ću vam se čim budem nešto više znao.

Silvio, Stresa (Italija)

Prije i poslje zahvata

Prije i poslje zahvata 1 Prije i poslje zahvata 2 Prije i poslje zahvata 3 Prije i poslje zahvata 4 Prije i poslje zahvata 5 Prije i poslje zahvata 6