Zašto zubar u Hrvatskoj?

  • Cijene niže 50-80% nego u zemljama EU
  • Petogodišnja garancija na sve naše protetske radove
  • Tisuće zadovoljnih pacijenata iz čitave Europe

Zatražite besplatnu ponudu


Zubne krunice

Zubne krunice

Krune su stomatološki nadomjesci za krunu prirodnog zuba ukoliko dođe do oštećenja. Pomoću njih otklanjamo nedostatke kao što su narušena estetika ili funkcionalnost zuba. Osim u rekonstrukciji prirodnog zuba, umjetne krune koristimo i u implantologiji kao kape implantata ili kao nosače mosta.

Ukoliko će kruna biti postavljena na prirodni zub, potrebno je zub prvo pripremiti i oblikovati brušenjem kako bi na njega mogla biti postavljena kruna. Prema otisku izbrušenog zuba bit će napravljena kruna koja će savršeno pristajati novom obliku prirodnog zuba.

Keramičke krunice

Keramičke krunice

Krune mogu biti izrađene od različitih materijala, a zadnjih godina se prvenstveno koriste materijali koji su čvrsti i estetski najprihvatljiviji. U našim klinikama radimo prvenstveno krunice koje su u potpunosti keramičke krune, a rade se od kompozitnih materijala kao što su Empress ili E.max keramika i cirkon. Ova dva materijala imaju skoro savršene karakteristike i najbolje su što nudi moderna stomatologija.

  • Empress ili E.max keramika - je vrhunski materijal kojeg odlikuje vrlo dobra prozirnost. Naš je prvi izbor ukoliko se krunica postavlja na Vaše prirodne brušene zube jer ću u kombinaciji s prirodnom bijelom bojom brušenog zuba dati najbolji rezultat. Kruna od ovog materija će biti dugotrajna i čvrsta, a osigurat će Vam potpuno prirodan izgled zuba.

  • Cirkon - je izuzetan materijal iz nekoliko razloga. Čvrstoća i biokompatibilnost su njegove apsolutno najjače karakteristike. Osim toga, pruža vrlo prirodan izgled zuba i ukoliko ste u potrazi za Vašim hollywoodskim osmijehom, ovo je materijal za Vas!
Metal-keramičke krunice

Metal-keramičke krunice

Osim ova dva izuzetna kompozitna materijala za izradu 100% keramičkih kruna, radimo i krune kombinirane s različitim vrstama metala. Najčešće kombinacije su: metal-keramika, bijelo zlato-keramika i titan-keramika. Svaki od ovih materijala ima svoje prednosti i nedostatke, a u svim kombinacijama metalni dio koji čini bazu u potpunosti je prekriven keramikom.